ASOCIAȚIA CLUSKULTUR

CLUJ, CULTURĂ

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

Cine suntem?

Suntem o asociație culturală formată din membri cu o experiență cumulată de peste 50 de ani în domeniul artistic.

 

Ce propunem?

Conceptul nostru este de a revigora piața evenimentelor publice sau private, prin îmbinarea rafinamentului și exclusivității muzicii clasice cu curente și stiluri comerciale, prezentări atractive vizual și prin facilitarea accesului tuturor categoriilor de clienți la muzică live de calitate, cu artiști profesioniști.

 

De asemenea, prin colaborarea cu noi, clientul are garanția serviciilor oferite și a calității acestora, prin asumarea contractuală a tuturor condițiilor.

 

Ce ne diferențiază de concurență?

Principala concurență fiind instituțiile publice de cultură, ne diferențiem de acestea prin libertatea creativă pe care o avem, prin faptul că putem desfășura evenimente atât în locuri mai puțin accesibile, cât și în marile orașe, prin posibilitatea de a lucra cu artiști din toate nișele și prin faptul că oferim clienților noștri personalizarea evenimentelor și consiliere în vederea conceperii celei mai potrivite variante pentru preferințele acestora.

 

Oferim doar muzică clasică?

Nu. Artiștii cu care vom colabora, deși sunt profesioniști în domeniul clasic, au repertorii vaste, de la Pop-Opera, la Coloane sonore din cinematografie, Jazz, muzică Latino-americană, Cover-uri și chiar Folclor cult.

 

Ce oferim în cadrul unui eveniment?

 

Avem posibilitatea de a organiza integral partea muzicală/artistică a unui eveniment, dar și să colaborăm cu alți furnizori, la cererea clientului.

 

Astfel, serviciile Asociației CLUSKULTUR sunt următoarele:

 

Consiliere: Alegerea tematicii evenimentului în funcție de participanți, locație, conceptul clientului și recomandarea unui pachet de servicii potrivit.

 

Tehnică: Furnizarea echipamentelor necesare pentru desfășurarea evenimentului: sistem de sunet, mixer digital, microfoane pentru voci, sisteme de monitorizare in-ear, microfoane pentru instrumente, cablaj, stative.

 

Muzică: Alegerea genurilor muzicale potrivite evenimentului și furnizarea artiștilor/trupelor pentru susținerea programului artistic. Portofoliul artistic disponibil clienților conține exclusiv artiști profesioniști, de la grupuri vocale, instrumentale, cover bands până la trupe complete, consacrate pe piața muzicală din România.

 

Transport: Serviciile noastre sunt disponibile clienților din toate zonele României, astfel, asigurăm transportul artiștilor, al instrumentelor și al echipamentelor până la locația evenimentului și retur.

 

 

 

 

 

Servicii conexe: Pentru clienții care îți doresc o experiență cât mai facilă în organizarea evenimentului dorit, venim în ajutorul lor cu servicii foto/video prin intermediul partenerilor noștri.

 

Organizăm evenimente precum spectacole culturale, concerte publice, petreceri corporate, întâlniri business și participăm cu serviciile noastre la evenimente publice festive, gale, festivaluri, serate de muzică live sau nunți.

 

De asemenea, o parte importantă a activității noastre include evenimentele caritabile și/ sau strângerile de fonduri. Venim în ajutorul clienților care cunosc astfel de cauze și oferim gratuit serviciile de consiliere, tehnică și transport pentru a ne asigura că evenimentele își ating scopul.

Contact

Vă invităm să ne contactați fie telefonic, fie prin e-mail și vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la orice întrebări, detalii sau consiliere cu privire la evenimentul dumneavoastră.

+40745521228

www.cluskultur.eu

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro