Educamp Social

O șansă la educație pentru fiecare

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

Ne bucurăm că putem face lumea un pic mai bună. Ne dorim să fim echilibrați cu toții, să le fim de folos celor care au nevoie de noi și pe care îi putem ajuta, dar, în același timp, având grijă și de noi.
Desfășurăm activități educaționale/training, consultanță în afaceri/pentru obținerea fondurilor europene, iar pe partea socială desfășurăm activități educaționale cu copii, tineri, familiile acestora, din mediile defavorizate, cu privire la viața sănătoasă (nutriție, mișcare etc.), igiena personală, educație financiară, educație ecologică, orientare în carieră, gestionarea resurselor, matematică etc..

Contact

Suntem bucuroși să avem alături oameni frumoși care au ales să dăruiască din resursele lor pentru a fi de folos comunității în care trăiesc. Dacă te identifici, hai să ne auzim. Ne poți contacta pe adresa de email: mada.blaga@gmail.com sau la telefon 0720 075 073.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro