Fototeca

 

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

– Potențialul înteprinderii noastre constă în dorința de a facilita posibilitatea oamenilor de a păstra amintiri, a ieși în evidență, a expune un succes, un prag depășit sau o poveste de viață. De asemenea, dorim să facem cât mai cunoscută partea de vest a României, prin scurte documentare video și prezentări. 

    De ce noi? Pentru că interesul nostru social ca societate este să luptăm pentru combaterea excluziunii sociale, discriminării, pretecția și dreptului copilului și a familiei prin toate activitățile comerciale pe care le vom oferi. 

    FOTOTECARAD a luat ființă cu dorința de a veni în sprijinul și ajutorul copiilor proveniți din medii defavorizate, familii monoparentale, cu venituri mici sau inexistente pentriu a preveni abandonul școlar. Școala și dorința de cunoaștere nu pot fi urmate dacă nu există cele necesare traiului de zi cu zi din piramida nevoilor, iar părinții de cele mai multe au nevoie de îndrumare și educație pentru a-și putea îmbunătății nivelul de trai. 

    Noi vom fototgrafia amintirile comunităților noastre, vom edita fotografii, videoclipuri, vom putea oferi servicii complete de fotografie, conținut social media și design, iar toți clienți noștri, odată cu achiziționarea serviciilor noastre, se pot asigura că investesc în societate, pentru că noi vom redistribui parte din acele venituri în soluționarea obiectivelor sociale urmărite de noi, combaterea abandonului școlar și dezvoltarea de egalitate de șanse prin susținerea oamenilor care au nevoie de noi.

Contact

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro