SC EZRA PALAIOS SRL

Servicii de asistență socială în cămine pentru bătrâni

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

Ezra Palaios SRL este o companie tânără care desfășoară activități de asistență socială pentru vârstnici. Echipa noastră și-a propus să vină în sprijinul centrelor de îngrijire a bătrânilor, oferind servicii profesioniste în completarea sau pentru suportul activității zilnice a angajaților. Scopul principal este acela de a contribui la dezvoltarea serviciilor sociale rezidențiale adresate persoanelor vârstnice dependente.

 

Oferta de servicii:

  • dezvoltarea serviciilor sociale licențiate adresată persoanelor dependente vârstnice, de consiliere, suport social si medical specializat, recomandări și servicii de suport destinate persoanelor în vârstă și invalizilor, la domiciliu sau în alte locații.
  • servicii de îngrijire: informare, evaluare, îngrijire personală, consiliere familială, ajutor pentru realizarea activităților de bază ale vieții zilnice, ajutor pentru realizarea activităților instrumentale ale vieții zilnice, integrare socială și participare, terapii de recuperare, îngrijiri medicale, activități de amenajare și adaptare mediu ambiant.
  • activități de îngrijire zilnică pentru persoane în vârstă sau pentru adulți cu deficiențe fizice.
  • activități de recalificare profesională și calificare pentru persoane cu dizabilități / handicap, unde componenta educațională reprezintă un element limitat.

 

Ezra Palaios SRL este o întreprindere socială atestată de AJOFM Cluj, conform Legii 219/2015 privind economia socială. Domeniul principal de activitate este acordarea de activități de asistență socială, fără cazare, pentru bătrâni și pentru persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure (CAEN  8810).

 

Ne dorim să contribuim la creșterea calității vieții vârstnicilor dependenți, iar în acest demers beneficiem de suportul unei echipe de specialiști din proiectul “ARGUS – sprijinirea infiintarii si dezvoltarii de intreprinderi sociale in regiunile Nord-Vest, Vest si Centru” (Contract POCU/449/4/16/128025 nr. 12889/30.08.2019).

Contact

Sediu social: loc.Gilau, Aleea Nemira, nr.2

               Punct de lucru: Baia Mare, bdul.Unirii, nr.16, etaj III, ap.12, camera 2

               Email: trifu.suciu.dorina@gmail.com

               Telefon: 0040-744 847 105

                     https://www.facebook.com/Ezra.Palaios

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro