Soundbox Music SRL

 

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

Academia de muzica Soundbox

Afacerea a fost gandita pentru a oferi servicii celor interesati in invatarea unui instrument muzical folosit in muzica moderna.

Serviciile sunt constituite din lectii individuale de pian, chitara, tobe si voce, oferite de instructori cu experienta  in domeniul muzical clasic, dar mai ales modern.

Lectiile sunt personalizate in functie de aptitudinile fiecarui elev si de obiectivele pe care le are. Prin programa de studiu flexibila si adaptata fiecarul elev, Academia de muzica Soundbox este o scoala privata unica in Brasov.

Clientii carora se adreseaza scoala sunt copii de minim 7 ani si adulti, caredoresc sa studieze un instrument muzical din pura pasiune si care doresc sa studieze elemente muzicale specifice muzicii preferate, cu precadere pop, rock, blues.

Cele 3 Sali de studiu sunt amenajate modern, tratate acustic, decorate inspirational pentru studiul artelor, dotate cu aer conditionat si purificatoare de aer.

Instrumentele si echipamentele de sonorizare achizitionate sunt de ultima generatie.

Alte servicii oferite de academie: inchiriere sonorizare pentru evenimente, inchiriere instrumente muzicale pentru studiu, inchirierea salilor pentru repetitii formatii.

Misiunea sociala a intreprinderii este integrarea sociala a copiiilor cu parintii plecati in strainatate. Obiectivele urmarite sunt: indrumarea lor catre un mediu academic, formarea de grupuri de lucru, apartenenta la un grup, apartenenta de un anturaj sigur si cu pasiuni comune,intarirea legaturii dintre copii si parintii lor, cresterea valorii de sine.

Modalitatile de promovare a afacerii sunt: web siteul, pagini social media, reclame platite in spatiul virtual, flyere distribuite la magazine de muzica, colaborarea cu diverse ONG-uri.

Contact

Academia de muzica Soundbox Brasov

Str. Zizinului, nr. 110

Tel 0766747270

www.academiasoundbox.ro

Facebook: Academia de muzica Soundbox

Instagram: Academia de muzica Soundbox

Tik Tok: Academia de muzica Soundbox

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro