ZAMBETUL COMUNITATII SRL

 

Intreprindere sociala dezvoltata printr-un proiect al Crucii Rosii Romane

Bio

OBIECTIVELE AFACERII

In centrul preocuparilor noastre este acordarea unor servicii performante stomatologice integrandu-ne in conceptul stomatologiei estetice si al stomatologiei minim invazive , atat de actuale la acest moment ,sprijinand astfel consolidarea coeziunii economice si sociale ,ocuparea fortei de munca si dezvoltarea serviciilor sociale.

PERSONALITATEA GENERALA A AFACERII

Metodele digitale moderne introduse in cadrul afacerii noastre prin *tehnologia CAD-CAM si *radiografiile digitale imbunatatesc calitatea serviciilor oferite si implicit calitatea vietii pacientilor.

Imbunatatirile se concretizeaza atat prin materialele calitative introduse prin tehnologia CAD-CAM cat si prin tehnologia moderna ,obtinand astfel lucrari dentare de o mare estetica ,precizie si durabilitate ,conservand la maxim tesuturile dentare ,cu posibilitatea individualizarii lucrarilor dentare in scopul asemanarii cat mai mult cu imaginea dintilor naturali ai pacientului.

Pacientilor le aducem astfel multiple avantaje cu ajutorul tehnologiilor moderne utilizate , le sporim confortul vizitelor la stomatolog ,le economisim timpul acordat sedintelor dentare deoarece se scurteaza faze de tratament clasic.

Serviciile de radiografie dentara digitala ne completeaza gama de servicii oferite ,crescand calitatea actului medical per ansamblu,aducand beneficii pacientilor prin doza de iradiere redusa si posibilitatea de efectuarea a radiografiilor in aceeasi incinta .

Succesul pentru noi se concretizeaza prin posibilitatea de a oferi pacientilor  cele mai performante tratamente protetice dentare cu tehnologie actuala la nivel mondial si o gama larga de servicii clinice si radiologice la cele mai inalte standarde ,cu cele mai performante tehnologii si materiale ,stomatologia dobandind atributul de “ARTA”.

Zambetul  pe care il aducem pe buzele pacientilor nostri reprezinta un indicator de sanatate, frumusete ,putere si este un criteriu de acceptare si integrare in societate !

Contact

Ne gasiti in localitatea Sibiu ,str.Marasti , nr.11 .

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro